Maatwerk

Maatwerk

Ontwikkeling van nieuwe – en verbetering van bestaande producten hebben ertoe geleidt dat in ons magazijn unieke producten, houtsoorten, kwaliteiten en afmetingen op voorraad liggen. Houtsoorten, afwijkende maatvoeringen en speciale basisplaten die niet voorradig zijn kunnen als maatwerk leverantie rechtstreeks af fabriek geleverd worden. Het is mogelijk diverse bewerkingen zoals: maatwerk, freeswerk, kantenfineer en spuitwerk fabrieksmatig aan te brengen, levertijd op aanvraag.

Akoestische gefineerde platen

Gefineerde akoestische platen als oplossing voor het terugdringen van hinderlijk geluid in open ruimtes. Houtsoorten, afmetingen en profilering op aanvraag.

Massief houten panelen

Gevingerlaste-, panelen met doorgaande lamellen of drie lagen platen kunnen seriematig op maat geproduceerd worden in de door u gewenste Europese houtsoorten. Ronde bladen en kopshout panelen zijn ook mogelijk.

Maatwerk bij massief houten panelen - Van Laere Hout

Printfineer

Gepersonaliseerde fineerplaten voorzien van logo’s tot zeer gedetailleerde foto’s.
Mogelijkheden en prijzen op aanvraag.

Maatwerk, printfineer - Van Laere Hout

Spa-plex

Gefineerde multiplex panelen voor saunabouw en wellness toepassingen. Formaldehyde vrije vuren panelen, opgebouwd uit 7-lagen met een einddikte van 15 mm, voorzien van fineer. Mogelijkheden en prijzen op aanvraag.

Maatwerk Spa-Plex - Van Laere Hout

Veredelde meubelplaat

Een massieve en stabiele lichtgewicht kern van meerlaags naaldhout, ca. 450 kg per m3, tweezijdig voorzien van edel- of dikfineer naar keuze, als stabiel alternatief voor massief hout. Optioneel kunnen deze maatwerk panelen worden voorzien van kantenfineer of van massieve kantlattentussen het fineer.

Maatwerk - Veredelde meubelplaat - Van Laere Hout